Krátké zprávy

Zobrazeno 1 až 10 z celkem 32 článků.
FK Brandýs – Boleslav

Starší přípravka C + D (2014)

V přípravných zápasech pokračovala tento víkend i starší přípravka C a D (r. 2014). Tým C odehrál turnaj v Říčanech, kde po 6 zápasech získal 4. místo. Tým D má za sebou přátelské utkání s SK Šestajovice Panteři, ve kterém sice nakonec podlehl 3:5, ale zápas se musel líbit i nezaujatému diváku.

FK Brandýs – Boleslav

Starší přípravka (2014)

FK Brandýs – Boleslav

Dorost

Víkendové zápasy dorostencům proti Kladnu "B" bodově nevyšli. A to i přesto, že se oba dorosty prezentovali bojovným výkonem. Na body to buhužel nestačilo, starší podlehli hostům 2:3 a mladší 1:5. Nicméně nezbývá než věřit, že se zvyšená píle a zaujetí pro fotbal a tréninku brzy promítne také do zlepšených výsledků. Díky. Trenéři

FK Brandýs – Boleslav

Starší přípravka (2014)

V sobotu 7.10.2023 se starší přípravka r. 2014 zúčastnila na Polabanu Nymburk Krajské miniligy U10, kde odehrála 5 utkání (soupeři Nymburk, Neratovice, Benešov, Vlašim, Union Čelákovice). Celková bilance 4 proher a 1 vítězství se může zdát nelichotivá, nicméně minimálně trenérský tým odjížděl spokojený, protože herně naši kluci dokázali při všech utkáních držet krok. V sobotu po obědě si náš tým "D" za pomoci 2 hráčů z ročníku 2013 poradil s Vyšehořovicemi 20:8. Tým "C" těsně padl v nedělním utkání v Nehvizdech 17:16, ale opět si naši kluci dokázali, že pokud se snaží a nevzdávají se, dokáží držet krok i s o rok staršími protivníky. Při těchto zápasech kluci získávají cenné zkušenosti, protože po přechodu z mladší do starší přípravky zjišťují, že je hra rychlejší a důraznější a na zpracování míče už nemají tolik klidu a času.

FK Brandýs – Boleslav

Starší přípravka (2014) - zahájení sezóny

Fotbalová sezóna začala i pro kluky ze starší přípravky r. 2014. Na úvod se zúčastnili domácího turnaje ve Staré Boleslavi, kde získali bramborovou medaili za čtvrté místo a minulý víkend již začali mistrovská utkání. Tým C porazil Sokol Měšice 28:3, tým D prohrál s AFK Nehvizdy 4:33. Prohra sice bolí, ale alespoň nám nastavuje reálné zrcadlo jak je na tom naše výkonnost. Máme na čem pracovat.

FK Brandýs – Boleslav

Vstup do sezóny týmů dorost na půdě SK Lhota.

Starší dorost zahájil sezónu remízou 1:1 na hřišti SK Lhota. Mladší dorost stejného soupeře dokázal porazit 4.0.

FK Brandýs – Boleslav

Mladší přípravka (2014)

S červnem přišel i závěr mistrovských utkání mladší přípravky (2014). Oba naše týmy A i B změřili postupně síly s Jiskrou Kojetice, kdy jsme oba zápasy zvládli a výrazně vyhráli. Dále A tým porazil Zeleneč B s konečným skóre 27:11 a tým B porazil Sokol Nová Ves 33:13. V sobotu 17.6.2023 nás čeká turnaj na SC Xaverově, kde si změříme síly zase s jinými soupeři.

FK Brandýs – Boleslav

Mladší přípravka (2014)

V neděli 7.5.2023 odehrál tým mladší přípravky B (2014) další utkání. Konečné skóre 16:19 nás sice nepotěšilo, ale předvedená hra ano a nebýt promarněné první čtvrtiny, kdy jsme obdrželi 10 branek a vstřelili pouze 3, mohlo být všechno jinak. Hned následující neděli si se stejným soupeřem AFK Nehvizdy zahraje druhý náš tým složený z kluků stejného ročníku 2014. Uvidíme, jak to dopadne tentokrát.

FK Brandýs – Boleslav

Mladší přípravka (2014)

V neděli za krásného fotbalového počasí náš B tým mladší přípravky (2014) zajel k utkání proti TJ Liblice. V utkání se projevil fakt, že soupeř měl 3 kluky ročník 2016 a další 3 ročník 2015. Větší zkušenost a fyzická převaha byla vidět od samého začátku utkání, kdy konečné skóre znělo 3:28. Soupeři si zaslouží ocenění za bojovnost i v případě jasného stavu.

FK Brandýs – Boleslav

Mladší přípravka (2014)

O víkendu odehrála mladší přípravka (2014) další dvě soutěžní utkání. Tým A s přehledem porazil Aero Odolená Voda B 64:0, kdy se projevila i věková převaha (v našem týmu jsou 3 hráči r. 2015, soupeř jich měl 6). Obdivujeme soupeře, který se snažil bojovat i za zcela rozhodnutého stavu. Tým B za vydatného přispění kluků r. 2014, kteří však trénují se starší přípravkou, dlouho držel krok ve vyrovnaném utkání s MSK Klecany A. Utkání jsme sice nakonec prohráli v poměru 11:9 pro domácí Klecany, ale předvedená hra potěšila více než výsledek.